Számlák archiválása

Megszabadítunk a nyomtatás nyűgjétől, a papírhegyek tologatásától és a fizikai adatvesztés kockázatától.

Archiváld összes számláidat egyetlen számlázási fiókban!

Regisztrálok

Milyen számlák archiválása lehetséges?

A #profi csomagban elérhető archiválási szolgáltatásunkat kibocsátott és befogadott számláidra is kiterjed, függetlenül attól, hogy azok papíralapú vagy e-számlák! A számlázási fiókodban négyféle számlát tárolunk digitálisan:

Tudtad?

A Számlázz.hu a vállalkozásod összes számlaképpel rendelkező számláját hitelesen őrzi T+13 évig, az archiválás formátuma tökéletesen NAV-álló. Az archiválási szolgáltatásunkkal bármikor hozzáférhetsz ezekhez rendszerezetten.

  • A Számlázz.hu archív formátumát bármely NAV-ellenőrzés során az adóhatóság hitelesnek fogadja el, melynek értelmében a kibocsátott és befogadott számlák elektronikus formában is benyújthatók, papíralapú számláidat sem szükséges kinyomtatnod.

Kapcsold be a Számlaverzumot, és archiváljuk a nem Számlázz.hu-ban kiállított számláidat is!

A Számlaverzum, vagyis a NAV számlaszinkron bekapcsolásával, a NAV Online Számla rendszerből lekérjük azoknak a számláidnak az adatait, amiket nem a Számlázz.hu-ban állítottál ki, vagy nem a Számlázz.hu-ban állították ki vállalkozásod részére.

Ha ezekhez a számlaadatokhoz feltöltesz számlaképet, vagy e-számla esetén magát az e-számlát, akkor ezen külsős számlákat is tökéletesen NAV-álló módon archiváljuk neked számlázási fiókodban. Nézd meg, pontosan hogyan archiválhatod külső számláidat velünk!

Számlaverzum

Az archiválásnak köszönhetően a számlák…

tárolása sokkal egyszerűbb

bármikor könnyen hozzáférhetőek

adatainak átadása egy esetleges NAV-ellenőrzéskor sokkal egyszerűbb

tárolása jelentős költségmegtakarítást jelent.

Hogyan működik a számlák archiválása?

Neked ajánljuk, ha

Számlázz online egyszerűen, gyorsan, megbízhatóan!

Regisztrálok ingyen