Eszközök, mobilmegoldások

Gyűjtőoldalunkon összefoglaltuk, milyen Számlázz.hu-val kompatibilis eszközöket ajánlunk, ha raktárkészletet kezelsz, vagy helyszínen értékesítő, mozgásban lévő vállalkozó vagy.

eszközök mobilmegoldások

Számlázz.hu mobilalkalmazás

A MostSzámlázz a Számlázz.hu mobilra optimalizált verziója. Ugyanazzal az e-mail címeddel tudsz belépni, mint a Számlázz.hu-ba, és ugyanazokat a bizonylatokat látod majd mindkét felületen. A MostSzámlázz (böngészőben mostszamlazz.hu-ként keresd) ingyenes, de korlátozott funkcionalitású.
A Google Play Áruházban pedig elérhető az androidos MostSzámlázz mobilapp.
Ha nem szeretnél MostSzámlázzal vagy mobilappal számlázni, nem gond, a Számlázz.hu-t is használhatod mobilodról is. A MostSzámlázz a Számlázz.hu #free, #start, #digital és #profi csomagjában elérhető.

Irány a MostSzámlázz
Mobilnyomtatók

Mobilnyomtatók, blokknyomtatók

Ha helyszínen számlázol és papíralapon is át szeretnéd adni ügyfelednek a számlát, akkor mobilnyomtatóra, avagy blokknyomtatóra lesz szükséged. A hordozható nyomtatók kicsik, könnyűek, vezetéknélkül működnek, hogy kényelmes legyen használni őket. A Számlázz.hu rendszerével kompatibilisek, csak válaszd a tökéletesen illeszkedő hőnyomtatós, 8 cm-es számlaképet a bizonylat kiállításakor.

Teszteltünk néhány mobilnyomtatót, hogy egyszerűbb legyen a választás, ráadásul Számlázz.hu-ügyfélként extra kedvezményben részesülhetsz! A mobilnyomtató integráció és a 8 cm-es számlakép a Számlázz.hu #free, #start, #digital és #profi csomagjában elérhető.

Megnézem a nyomtatókat
Vonalkódolvasók

Vonalkódolvasóval készletkezelés

Az Innonest és a Számlázz.hu közös integrált használatával teljesen online kezelheted a vállalkozásod készleteit és a raktárait. Rögzítsd automatikusan készletadataid vonalkódolvasóval. Az Innonest megoldásával gyorsan és hatékonyan kezelheted a készletkezelési, raktározási és értékesítési folyamatokat. A kosár funkcióval pedig még könnyebbé válik a termékek kezelése: nincs más dolgod, mint az olvasóval lecsippantani a termékeken található vonalkódot, ezek automatikusan feltöltődnek az Innonest ügyviteli rendszerbe, ahol aztán kívánság szerint csoportosan kezelhetők a kosárból.

Ráadásul a termékfeltöltésen túl készíthető belőlük árajánlat, megrendelőlap, beszerzési megrendelő és munkalap is. Az Innonest integráció a Számlázz.hu #free, #start, #digital és #profi csomagjában elérhető.

Mutasd a vonalkódolvasókat
Címkenyomtató

Nyomtass egyedi vonalkódokat saját címkenyomtatóval

Számlázz.hu-val integrációban működő Innonestben a terméktörzsben szereplő termékeidhez egyedi vonalkódokat nyomtathatsz, amit a leggyorsabban és legegyszerűbben egy címkenyomtatóval tehetsz meg! A bevételezett termékekhez tartozó címkéket csoportos művelettel egy kattintással ki lehet nyomtatni. A nyomtatókat nem kell külön telepíteni, nem kell semmit sem beállítani rajta, hanem egyből használhatod. Az Innonest integráció a Számlázz.hu #free, #start, #digital és #profi csomagjában elérhető.

Megnézem a címkenyomtatókat

Oszd meg tapasztalataidat!

Ismersz olyan mobileszközt, amit szintén kényelmesen lehet használni a Számlázz.hu-val, és szívesen ajánlanád másnak is?

Írd meg nekünk, és mi is tesztelni fogjuk!