753 841 vállalkozás
925 353 felhasználó
491 688 624 kiállított számla
Rólunk2024-06-13T07:12:16+02:00

Hiszünk a vállalkozásokban.

Célunk hatékonyabbá tenni a hazai vállalkozói szférát. Több mint másfél évtizede ugyanaz hajt minket: a felhasználók kényelme, a kód minősége és a piac bizalma. Felhasználóinkat hozzásegítjük ahhoz, hogy adminisztráció helyett azzal foglalkozhassanak, ami számukra a legfontosabb: saját üzletükkel.

Rólunk

Hiszünk a vállalkozásokban.

Célunk hatékonyabbá tenni a hazai vállalkozói szférát. Több mint másfél évtizede ugyanaz hajt minket: a felhasználók kényelme, a kód minősége és a piac bizalma. Felhasználóinkat hozzásegítjük ahhoz, hogy adminisztráció helyett azzal foglalkozhassanak, ami számukra a legfontosabb: saját üzletükkel.

Miben hiszünk még?

Azt valljuk, hogy mindenkinek azzal érdemes foglalkoznia, amiben igazán erős. Mi is az erősségeinkre koncentrálunk, és töretlenül hiszünk:

az automatizálás erejében

Egyedi megoldásainkkal értékes időt és pénzt takaríthatnak meg a vállalkozások. Bebizonyítjuk, hogy nem mindenhez kell emberi beavatkozás.

a digitális üzleti szemléletben

A Számlázz.hu PARK-ban megmutatjuk, hogy digitalizációs megoldásokkal hogyan lehet a lehető legtöbbet kihozni egy vállalkozásból.

a hasznos válaszokban

Naprakész blogunknak, tudástárunknak és profi ügyfélszolgálatunknak köszönhetően egyetlen kérdés sem marad megválaszolatlanul.

a társadalmi felelősségünkben

Ott segítünk, ahol tényleg tudunk. Adminisztrációs terhet veszünk le azokról, akiknek erre hatalmas szüksége van, és támogatjuk a jövő generációit.

a hiteles tájékoztatásban

Pénzügyi technológiákról beszélni nehéz, és fontos a közérthető és hiteles tájékoztatás. Díjazzuk azt, aki ebben partner: a Felelős Fintech Tartalmak szerzőit.

Kik vagyunk?

Ügyfélkapcsolati munkatársak, üzemeltetők, marketingesek, fejlesztők, grafikusok, pénzügyesek, szolgáltatásfejlesztők és a menedzsment – mi vagyunk azok, akik észrevétlenül nyújtunk segítséget a Számlázz.hu felhasználóinak álmaik megvalósításában. Az hajt minket nap mint nap, hogy közösen, a csapatban rejlő kreatív erőket kihasználva olyat alkossunk, ami lépésekkel a piac előtt jár.

Ismerd meg a csapatunkat

Könnyen azonosulsz a fenti gondolatokkal? Csatlakozz csapatunkhoz!

számlázz.hu csapat

Amire büszkék vagyunk

Szerethető munkahelyek

hogy szuper nálunk dolgozni

A munkáltatói márkákat elismerő Szerethető Munkahelyek díjat 2017 óta minden évben megkaptuk. Mi tudjuk a legjobban, milyen igaza volt a szakmai és közönségszavazóknak! Erről mesélünk videónkban is. 🙂

Szerethető munkahelyek

hogy tudunk nektek segíteni

A ClientFirst „Kiváló Kiszolgálás” elismerésében négyszer is részesültünk, legutóbb nagyvállalatokkal közös kategóriában állhattunk a dobogó legfelső fokán. 2022-ben egy európai versenyen is remekelt ügyfélszolgálatunk. Köszönjük a visszaigazolást, továbbra is számíthattok ránk! 🧡

Szerethető munkahelyek

hogy a legjobb márkák között vagyunk

Többszörös Magyar Brands díjasok vagyunk: a Kiváló Fogyasztói Márka, a Kiváló Üzleti Márka és az Innovatív márka elismerések mindegyike nagyon fontos számunkra, ahogyan a SuperBrands díjaink is. Bízunk benne, hogy felhasználóinkat is megerősítik abban, hogy jó helyen vannak nálunk.

Kreatív B2B Award

hogy szeretitek a tartalmainkat

Marketing megoldásaink háromszor is bezsebelték a Kreatív szakportál elismerését. 2018-as NAV online számlázás kampányunk Ezüst, 2017-ben a Számlázz.hu Akadémia Bronz minősítést szerzett, 2016-ban pedig felhasználói visszajelzés videóinkat Imidzs- és márkaépítés kategóriában díjazták.

Amire a legbüszkébbek vagyunk

Egyszemélyes vagy nano-vállalkozás, startup, webshop, kisbolt, nagy cég… A legnagyobb kincs számunkra felhasználóink visszajelzése. Maguk a Számlázz.hu felhasználói mesélnek élményeikről: mit jelent az online számlázás nekik, velünk. Nézd meg, mit mondanak rólunk!

Köszönjük, hogy minket választottatok!

Foodora logo
Decathlon logó

Hogy jutottunk idáig?

A Számlázz.hu kategóriát teremtett, amikor 2005-ben elsőként tette publikussá online számlázóját, a fintech-forradalom előtt egy évtizeddel. Öt évvel később, 2010-ben profi üzleti terv alapján tudatosabb építkezésbe fogtunk, és azóta nincs megállás. A Számlázz.hu fejlődési íve egyben a hazai vállalkozói szféra innováció iránti nyitottságának rajzolata is.

2005.08.11.

12:08: első online számlakibocsátás

Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2023.03.22. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

2005 nyarán indult el az a projekt, amelynek eredményeképpen 2005. augusztus 11-én 12 óra 8 perckor megtörtént az első számlakibocsátás. Elindult a Számlázz.hu!

2018.07.01.

NAV-álló számlázó – 2018-ban is

Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2023.03.07. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

Több éve készült rá az adóhatóság és a magyar vállalkozói szféra, nálunk szinte “csak egy új funkció”. A NAV online adatszolgáltatási kötelezettségnek való megfelelés azért sok munkát jelentett nekünk is, emellett csaknem 20 ezer új felhasználó csatlakozását két röpke hónap leforgása alatt. Olvasd el az elmúlt évek egyik legérdekesebb fejlesztési folyamatához kapcsolódó posztjainkat!

2020.02.18.

A hazai online számlázók közül elsőként kaptunk AISP engedélyt

Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2023.03.20. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

A nyílt bankolás hazai elindulását követően az első AISP engedéllyel rendelkező magyar online számlázóként kiterjesztettük az autokassza szolgáltatást. Újabb sokezer vállalkozás részére vált elérhetővé a bankszámlára érkező utalások összepárosítása a kiállított Számlázz.hu számlákkal.

Ismerd meg történetünket!

Maradjunk kapcsolatban!

Számlázz online egyszerűen, gyorsan, megbízhatóan!

Regisztrálok ingyen